Jezik: Hr | En

Prodaja 01 3688 666

Ugovorna podrška 01 3688 650

Rješenja ...i naše ideje

KODEKS je tvrtka koja od samih početaka, u skladu s potrebama i zahtjevima korisnika, nudi cjelovita ICT rješenja svojim korisnicima koristeći najnovija tehnološka rješenja i metodologije a kroz direktnu suradnju s desetak vodećih svjetskih tehnoloških lidera u području računalske i telekomunikacijske tehnologije od kojih se posebno ističu DELL , Cisco , Aastra....

U suradnji s korisnicima uvijek tražimo i projektiramo rješenja koja će zadovoljiti ne samo postojeće, već će biti otvorena i za buduće, dugoročne potrebe korisnika.Posebnu pažnju posvećujemo podršci, kako servisnoj tako i savjetodavnoj, tijekom eksploatacije izvedenog rješenja s ciljem da korisnici optimalno koriste postojeće rješenje i da ga dodatno, s pojavom novih tehnologija, poboljšavaju i optimiraju. Dugogodišnje iskustvo stekli smo implementiranjem rješenja kako za velike tvrtke tako i za srednja i manja poduzeča. Provedenim anketama kod korisnika pokazalo se da kod našeg pristupa poslovanju korisnici najviše cijene, osim stručnosti, našu fleksibilnost i pouzdanost.

Za naše korisnike uvijek tražimo i projektiramo optimalna rješenja koja će zadovoljiti ne samo postojeće, već će biti otvorena i za buduće, dugoročne potrebe korisnika. Težimo da svaki korisnik koristi izvedeno rješenje upravo na način koji dugoročno zadovoljava poslovne potrebe njihove tvrtke.

"Grawe Hrvatska"
Cjelovito IP telekomunikacijsko rješenje sa multigateway scenariom po poslovnicama širom R.Hrvatske sa mogućnosšću lokalnog pristupa T-Com mreži zbog uštede na broju kanala i potpune neovisnosti u radu. Kompletna mreža integrirana na AASTRA MX-ONE Server sustavu , pogonjena sa DELL poslužiteljima. Sustav ima integrirani pozivni centar temeljen na “AASTRA Solidus e-care” aplikaciji.

Hrvatska Biskupska Konferencija
IP telefonski sustav temeljen na AASTRA MX-ONE TSE sa DELL poslužiteljom, IP TV privatni sustav I “Cisco” LAN mreža.

FRANCK-Zagreb
AASTRA IP telefonski sustav sa Media Gatewayom korištenim iz postojećeg HW osnove. Korišteno je “Backup” virtualno okruženje.

FZOEU-Zagreb
AASTRA IP telekomunikacijski sustav sa “Backup” virtualnim okruženjem. LAN pasivna mreža.

Politika kvalitete

Posjedujemo također i certifikat:

KODEKS d.o.o.
Sjedište tvrtke: Nova cesta 60, 10000 Zagreb
OIB: 82691288367
DELL EMC TITANIUM PARTNER
DELL EMC AUTHORISED SERVICE PROVIDER
DELL EMC AUTHORISED REPAIR CENTER
Tel: 01 3688 666
Fax: 01 3688 655

Napuštate stranicu kodeks.hr
Želite li nastaviti?